Ostematrix jadi pilihan kawan-kawan saya

on Friday, 16 February 2018

Pagi tadi adik kwn wasap mau ostematrix. Bila balik sandakan selalu beli dgn saya. Repeat order tu maksudnya kualiti bagus bah kan.

Ada lagi seorang kwn mau ostematrix. Tadi baru wasap tapi sayang tinggal 1 dan da kena ambil baru juga tadi. Em...nampaknya stok ostematrix kena tambah lagi la ni. Senang bila ada customer mau, stok ada. Emelda Shabelle saya mau tambah lagi order ostematrix saya tu ya.

Mari saya ceritakan sedikit kenapa ostematrix patut jadi pilihan anda..dan sebab inilah yang buat kawan-kawan saya jadikan ostematrix sebagai vitamin pilihan.

KENAPA VITAMIN KALSIUM SHAKLEE TERBAIK? (Ostematrix)

"Vitamin kalsium yang mengandungi vitamin D di dalamnya adalah vitamin yang paling baik."

Di dalam Ostematrix, bukan hanya sekadar kalsium semata. Tapi juga mengandungi vitamin D.

Kenapa pentingnya Vitamin D ni?

Vitamin D sangat penting dalam penyerapan kalsium pada tahap yang baik. Sebab kalau kalsium yang tiada vitamin D, kalsium tu tidak boleh diserap oleh tubuh dengan baik, dan boleh tertinggal sebagai batu dalam ginjal atau pundi kencing. 😱

OSTEMATRIX IS THE BEST CHOICE

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 
Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com
IG : missdettis
http://dettismuslin.blogspot.my

Kesihatan Itu Kekayaan

#twc
#pengedarshaklee

Read more...

PENGEDAR AKTIF SHAKLEE SANDAKAN: KALSIUM UNTUK TULANG KITA

on Monday, 29 January 2018

Salam sejahtera semua.

Aktiviti bisnes Shaklee saya hari ni.
Pagi tadi bagi 1 botol ostematrix lagi dgn pelanggan tetap saya d kantin sekolah. Bulan ni ja dah 4 botol dia order. 1st order 3 botol. 1 ibu 1 bapa 1 lagi kakak..yang dalam gambar ni pula untuk diri sendiri.

Katanya bagus untuk sakit2 belakang, sakit2 tulang, senang mau o o :D

Yang x suka minum susu..yang tak mampu nak minum segelas susu tu, saya cadangkan dapatkan ostematrix untuk tulang anda. Kalsium memang sangat diperlukan tulang kita. Umur meningkat kalsium dalam badan kita berkurangan. Jangan ingat makin bertambah seiring dgn peningkatan umur tau. Hehe..sebab itula kita kena dapatkan kalsium dari sumber semulajadi.

Kalau ada kesan baik, orang pasti repeat order. Terima kasih kepada semua pelanggan saya. Terima kasih pilih saya sebagai agen Shaklee anda. Doakan kesihatan anda semua.

Dapatkan vitamin Shaklee dari saya, dan anda akan dapat konsultasi PERCUMA

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

www.dettismuslin.blogspot.my

Read more...

PENGEDAR AKTIF SHAKLEE SANDAKAN: READYSTOCK VITAMIN

on Friday, 26 January 2018

Salam sejahtera semua. Hah ni mau kongsikan aktiviti Shaklee saya hari ni. 

Register new member dari Ayer Keroh Melaka. Macamana jumpa ahli baru ni? Melalui fb. Saya di Sandakan tapi boleh saja register dan order vitamin untuk new member. Barang nanti hq akan poskan dan smpai terus ke alamat customer. Apa lagi yang best? Kerosakan barang(jika ada) company akan tanggung.

Bestnya dgn Shaklee. Register dan order hanya di hujung jari.


Lepas da register dan orderkan new member ni, ada lagi 1 new member. Wife schoolmate dulu mau join ahli dan terus beli 1 omega guard dan 1 vitalea untuk kanak-kanak

Tengah mencari pengedar shaklee aktif di kawasan anda? Mungkin anda perlukan saya sebagai agen anda. Jangan malu-malu whatsap ya. Siapa beli dari saya akan dapat konsultasi PERCUMA. 

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

Read more...

PENGEDAR SHAKLEE SANDAKAN: KENALI B COMPLEX

on Tuesday, 16 January 2018

Salam sejahtera semua. Apa khabar? Saya doakan pengunjung blog saya semuanya sihat-sihat belaka.

Kali ni saya mau kongsikan 1 lagi vitamin yang ada dalam Shaklee iaitu B Complex. Mari berkenalan dulu. Baca sampai habis tau kawan-kawan.

VITAMIN B COMPLEX

(1) Shaklee B-Complex diiktiraf sebagai salah satu item dalam National Essential Medicine List (NEML).

Maka harga B-Complex Shaklee tidak dikenakan GST mulai 1 Jan 2017. 👍

(2) Shaklee B-Complex membekalkan kesemua LAPAN vitamin B yang seimbang untuk menguatkan tubuh anda, melengkapi jurang nutrisi vitamin B.

Membekalkan kuantiti asid folik dan biotin cukup, sesuai untuk tubuh yang sihat.

(3) Asid Folik, salah satu vitamin B kritikal dan tidak mudah diserap. Maka, Shaklee membangunkan sistem penyerapan bioaktif berpaten yang menjadikan nutrien ini LEBIH MUDAH DISERAP untuk menyokong penyerapan.

Teknologi berpaten ini adalah MILIK EKSLUSIF SHAKLEE.

(4) Tugas B-Complex menukarkan makanan kepada tenaga untuk digunakan oleh sel badan kita.

Selain bekalkan asid folik untuk bakal ibu hamil, ia juga membantu untuk kesihatan saraf dan mengurangkan stress !

Ibu-ibu WAJIB ada sebotol B-Complex di rumah tau. Untuk apa?? Supaya boleh senyummmm je selalu. 😊

Saya yang keja mengajar budak-budak ni pun kena makan B Complex setiap hari.

#bcomplexshaklee
#8kumpulanvitaminB


Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


 www.dettismuslin.blogspot.my
Read more...

Siapa yang perlukan Vitalea for Children?

on Sunday, 14 January 2018

Siapa yang perlukan Vitalea for children?

▪Anak yang kurang selera makan

▪Anak yang suka makan junk food

▪Selalu dan mudah dapat penyakit seperti demam, batuk dan selesema. Tingkatkan sistem imuniti badan

▪Anak yang kurang minum susu (bekalkan 200mg dalam setiap tablet)

▪Anak yang tak suka makan sayur (mengandungi vitamin k bantu pembekuan darah dengan cepat jika luka)

Dapatkan suplemen untuk si manja anda sekarang dari saya😊

Wsp di sini 👇👇

http://www.wasap.my/60198968008

Mari lihat apakah kandungan yang ada dalam vitalea kanak-kanak ini. Lihat Gambar 1di bawah.

Gambar 1

Dapatkah anak-anak kita makan semua dalam Gambar 2 untuk sepanjang hari?
Gambar 2

Di Shaklee, kita ada penyelesaiannya.

Gambar 3

Vitalea for children ini adalah multivitamin lengkap untuk si anak

Gambar 4

Gambar 5

Mengapa Vitalea for children berbeza dengan produk lain di pasaran.

💗Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan

💗Mengandungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti 

💗Pembungkusan BPA free


Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


http://dettismuslin.blogspot.my


Read more...

Keperluan Kalsium kepada badan manusia

on Wednesday, 10 January 2018

Salam sejahtera semua. Entry kali ni saya kongsikan tentang keperluan kalsium kepada kita. Selamat membaca dan semoga perkongsian ni bermanfaat kepada anda semua.

Kalsium merupakan elemen penting yang diperlukan oleh tubuh manusia. Kalsium diperlukan untuk beberapa proses fisiologi tubuh dan penting untuk pembentukan tulang dan gigi terutama dalam kalangan kanak-kanak. Penyerapan kalsium dalam tubuh manusia dibantu oleh vitamin D3. 

Pengambilan kalsium tanpa vitamin D3 akan menjejaskan proses penyerapan kalsium. Oleh itu, kebanyakan suplemen kalsium turut ditambah dengan vitamin D3 untuk membantu penyerapan kalsium dalam tubuh.

Keperluan kalsium adalah berbeza mengikut peringkat umur seseorang individu. Jumlah kalsium yang diperlukan mengikut peringkat umur diringkaskan seperti dalam jadual 1 di bawah.

Jadual 1: Keperluan kalsium mengikut peringkat umur
(Sumber: http://www.myhealth.gov.my/kalsium-oral/)

KEPERLUAN KALSIUM
.
.
💞 Keperluan kalsium badan untuk dewasa secara umumnya adalah sekitar 1000 miligram untuk sehari. Namun demikian, keperluan ibu hamil meningkat daripada biasa. 
.
.
💞 Wanita hilang KALSIUM apabila mengandung, menyusu dan menopaus(hormon berubah).
.
.
💞 Lelaki juga hilang KALSIUM tetapi lebih perlahan dan berkaitan dengan usia.
.
.
💞 Kerap lakukan senaman untuk kuatkan tulang seperti berjalan cepat.
.
.
💞  Amalkan makanan seimbang, kurangkan minum kopi.

Nampak tak betapa PENTINGNYA KALSIUM ni untuk semua orang.

Kalau badan kita kekurangan Kalsium dan Magnesium, KITA AKAN SUSAH TIDUR😨 dan banyak lagi kesan lain. Tulang mudah rapuh. Osteoporosis.

Sekarang tak perlu RISAU dah. Sebab ada Ostematrix...yang penting konsisten tau.

Ostematrix ni membekalkan Kalsium dan Magnesium untuk tubuh badan. ☺

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com
IG : missdettis
http://dettismuslin.blogspot.my

Kesihatan Itu Kekayaan

WhatsApp saya untuk dapatkan Ostematrix ni ya.👌

#twc
#ostematrix
#sumberkalsium
#keperluankalsium



Read more...

PENGEDAR AKTIF SHAKLEE SANDAKAN SABAH

on Wednesday, 3 January 2018

PENGEDAR AKTIF SHAKLEE SANDAKAN SABAH

Akhirnya sampai juga daku di branch KK ni. Reorder vitamin dan daftar 2 org ahli baru. Baru tau shopping di branch lain pula rasa banding beli online. Macam mau beli ja semua :D Selama ni biasanya online ja. Tak pun minta dgn upline Emelda Shabelle atau Kash Danil. Pernah juga minta tolong dgn bekas anak murid Nurhannita Roslie. Kadang kalu habis stok dan mau cepat, master Nor Wina juga pernah poskan dari Penang. Nah, nampak kan dlm team kami akan tolong menolong.

Warga Sandakan, Beluran, Telupid, seluruh Sabah..kawan2 seluruh Malaysia nak order Shaklee, cari saya ja. Anda akan diberikan konsultasi PERCUMA dari saya.

Terima kasih kepada yang dah order. Saya dah COD bermula 31/12/2017 hari tu sehingga semalam. Terima kasih kerana Shaklee menjadi pilihan anda.

Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik

===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan

www.dettismuslin.blogspot.my

Read more...

13 Kebaikan mealshakes untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu 

on Sunday, 12 November 2017

Salam sejahtera semua pengunjung blog yang budiman. Doa saya agar anda semua sihat bahagia bersama keluarga tersayang. 

Kali ni saya mau kongsikan kepada anda khususnya para ibu tentang vitamin untuk si kecil anda. Entri kali ni saya kongsikan 1 vitamin iaitu MEALSHAKES. Akan datang, saya kongsikan pula vitalea for children, omega guard dan vitamin C.


🎀1⃣3⃣Kebaikan mealshakes untuk kanak-kanak yang ibu patut tahu adalah:

Kurangkan Ekzema
1⃣Untuk tumbesaran

2⃣Untuk perkembangan Minda

3⃣Untuk tingkatkan selera makan anak

4⃣Untuk anak kekal aktif

5⃣Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak

6⃣Meningkatkan berat badan anak

7⃣Membantu anak fokus dalam pelajaran

8⃣Membantu kurangkan kekerapan asthma

9⃣Mengatasi masalah sembelit pada anak

🔟Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1

1⃣1⃣Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti

1⃣2⃣Ambil semasa sarapan@bersahur meningkatkan kecergasan seawal pagi

1⃣3⃣Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu

✅MealShakes juga boleh diminum seisi keluarga kerana sumber yang kaya dengan fiber, protein dan kalsium, rendah glisemik dan lemak,
lengkap dengan protein dan 24 jenis vitamin penting dan mineral.

🍦Serta rasa french vanila yang sedap

Hubungi saya

Tong mealshakes dengan berat 544gram

Customer saya yang nak mealshakes untuk anak sembelit

Di bawah ini adalah beberapa testimoni pengguna mealshakes untuk kanak-kanak.

Testimoni 1: Sembelit anak hilang selera makan bertambah

Testimoni 2: Hilang sembelit anak
Testimoni 3: Membantu kanak-kanak yang ada masalah ekzema
Testimoni 4: Mealshakes tambah selera makan anak
Testimoni 5: Mealshakes tingkatkan imun sistem anak. Perlindungan jangkitan selesma dan batuk serta demam

Semoga perkongsian saya ini dapat membantu ibu-ibu di luar sana yang masih mencari-cari vitamin atau supplemen untuk anak-anak baik untuk yang mau tambah selera anak, ada masalah sembelit anak, anak sering sakit, mahupun yang ada masalah ekzema dan banyak lagi lah.


Mengapa mesti memilih Shaklee?

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik


===========

CARA ORDER:

===========

☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 

Taip ke 019 8968008

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan


EMAIL : dettis2016@gmail.com

IG : missdettis

Kesihatan Itu Kekayaan


http://dettismuslin.blogspot.my


Read more...

Kenapa saya wajib ambil ALFALFA setiap hari

on Friday, 10 November 2017

Kisah Raja Segala Tumbuhan

Selepas sarapan inilah yang saya makan sama-sama dengan vitamin lain. Carotomax, vitamin C, B Complex, Vitalea dan Lecithin. Alfalfa ni dipanggil herba moden. Raja segala tumbuhan sebab akarnya yang paling panjang  sampai 20 kaki ke dalam tanah untuk menyerap pelbagai nutrisi.

Alfalfa saya WAJIB ambil setiap hari:
Kenapa saya wajib ambil ALFALFA setiap hari? SEBAB ALFALFA ...

1)Tolong cuci hati, darah dan usus.

2) Tolong singkirkan lemak dan kolestrol.

3) Tolong lawan kanser.

Ada banyak lagi kelebihan ALFALFA ni tau..hah...kalau nak tahu banyak lagi tentang ALFALFA dan anda nak harga murah macam saya. Jadilah Ahli Shaklee dan makan Alfalfa sendiri barulah anda sendiri yang akan rasa kesannya.

Dengar cerita orang ni tak sama dengan kita makan sendiri kan.

#AlfalfaComplex

Kombinasi vitamin untuk masalah resdung / allergic / kulit sensitif / buang toksin

Kombinasi vitamin untuk yang nak kurus / nak kulit cantik

Kombinasi super vitamin untuk masalah resdung / alergi / asma / alahan habuk / hidung berair dan untuk tingkatkan antibodi


Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia , Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com
IG : missdettis
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my
Read more...

Dah makan shaklee mesti jadi ahli sebabnya...

on Saturday, 7 October 2017

Salam sejahtera kepada anda pengunjung blog saya. Terima kasih kerana singgah. Semoga perkongsian saya dapat memberi manfaat kepada anda sekeluarga.

Kali ni saya mau cerita pula "mengapa bila kita dah makan Shaklee mesti jadi ahli?". Selamat membaca semua.

Dah makan shaklee mesti jadi ahli sebabnya ialah PERTAMA, bila kita dah makan Shaklee kita mesti KONSISTEN makan vitamin tu semua. Kalau tak konsisten, tidaklah nampak hasil yang kita maukan.

Contohnya kata nak kulit glowing, kena makan vitamin antaranya vitamin C, vitamin E, alfalfa, carotomax, collagen powder, vivix, esp. Tak bolehlah makan kejap pas tu stop. Makan seminggu then stop. Shaklee vitamin SEMULAJADI.  KESAN mungkin tak cepat (bergantung kepada individu). So, kena berterusan dan anda rugi duit anda sebab kena bayar harga runcit. Banyak beza tu tau. Kalau tak, anda memang sanggup untuk bayar harga retail yang tentunya lebih mahal dari harga ahli.

Andaikan jika anda beli vitamin harga retail RM400. Anda hanya akan bayar RM300++. Andaikan juga anda beli bukan sekali tapi banyak kali? Nampak tak ruginya jika tak jadi ahli? Anda akan dapat lebih penjimatan sebenarnya. Anda bolehlah guna duit tu untuk bayar duit minyak kereta ka, duit makan ka, tengok wayangka(kalau kaki wayangla.hehe..saya tak minat.tengok film depan tv rumah ja). Jimatlah duit anda tu. 

Nak tanya awak semua ni, nak harga murah atau mahal? Nak jimat duit atau nak bazir? Pasti nak yang murah dan jimat kan. Betul tak?
Sebab tu lah bila dah makan shaklee mesti jadi ahli kalau tak rugi.

Bila jadi ahli, akan dapat harga ahli dan anda layak untuk terima bonus 

Sebab KEDUA kenapa bila dah makan shaklee mesti jadi ahli ialah dapat bantu kita untuk makan vitamin FREE selain kita dapat menjana pendapatan sampingan dan mungkin juga akan jadi pendapatan utama anda. Kenapa tidak? Saya adalah contoh terdekat. Walau pun saya ada kerja hakiki tapi Shaklee ni adalah keja sampingan saya. Tiap pertengahan bulan, dapat bonus terus masuk ke dalam akaun. Jadi dalam sebulan saya ada 2 kali gajian. Seronok tak?

Saya tidak menjanjikan bulan bintang dengan anda tau yang bila masa anda jadi ahli, anda akan dapat jana pendapatan. Mana ada begitu mudah nak nak dapat duit? Kalu simpan duit dan tunggu duit tu bertambah banyak dengan cepat, tu da kira skim cepat kaya. Shaklee adalah peluang perniagaan yang adil. Bukan sistem piramid. Yang rajin dapat lebih pendapatan. Macam super sifu saya Master Nor Wina. Beliau berhenti jadi pendidik sebab keinginan mau kerja dari rumah. Shaklee adalah pendapatan utama beliau. Saya pun mau jadi macam beliau ni. Pendapatan yang ada boleh saya gunakan untuk kerja2 amal dan untuk mak ayah juga.

Akhirnya customer setuju jadi ahli Shaklee

Best kan dalam Shaklee ni. Bila dah makan shaklee mesti jadi ahli sebab dapat harga ahli (lebih jimat) dan dapat makan vitamin PERCUMA serta dapat jana pendapatan. Best ke best?

Jom bersama dalam team saya. Jadilah ahli Shaklee hari ini.


Mengapa mesti memilih VITAMIN SHAKLEE ?

 Halal
 Mendapat Kelulusan KKM
 Tiada Kesan Sampingan
 Terbukti Berkesan
 Terbukti Semulajadi
 Terbukti Selamat
 Harga Mampu Milik

COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia, Pengedar Shaklee Sandakan

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan
www.dettismuslin.blogspot.my


Nikmati penjimatan sehingga 15% dengan Harga Ahli Shaklee. Anda berhak mendapat harga ahli seperti saya.

http://www.wasap.my/60198968008
Untuk pertanyaan

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1148516
Untuk join ahli
Read more...