Kenapa Get Clean Water Pitcher (Penapis Air) Jadi Pilihan?

on Friday, 9 June 2017

Hai semua. Salam sejahtera. Ada siapa-siapa pembaca budiman di sini mau cari penapis air?

Saya mau bagitau tentang water pitcher ni. Penapis air yang ada dalam rumah saya. Apa yang bestnya? Jom kenal-kenal dulu. Tak kenal maka tak cinta. Betul kan.

TENTANG WATER PITCHER (PENAPIS AIR )

💙 Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
💙 Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras – tidak memerlukan kuasa elektrik
💙  Ringan dan mudah dibawa ke mana sahaja
💙  Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak
💙  Harga berbaloi-baloi kurang daripada RM500 (harga ahli); RM600 (harga runcit) berbanding beribu RM harga filter yang perlu dipasang di rumah malah lebih jimat masa dan tenaga untuk uruskannya.

Saya sudah ada 1 di rumah dan jug air saya sudah sampai Labuan dan Kota Kinabalu masa family trip tahun lepas (kami dari Sandakan). Tinggal di homestay tak perlu risau macamana dapatkan air bersih.

MENGAPA ANDA PERLU MEMILIH GET CLEAN WATER PITCHER NI?

❤️SELAMAT : “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain, Get Clean Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mudah terkandung di dalam air. Get Clean Water Pitcher ini juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association (WQA) yang dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

❤️MESRA ALAM : Memelihara alam sekitar. Get Clean Water ini menggunakan sistem Penuras Jug air dengan blok-karbon isian semula yang pertama; dapat mengurangkan timbunan sisa. Tambahan pula, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

❤️HANDAL : Lebih banyak air bersih pada setiap masa Get Clean Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan; dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air berbahaya kepada kesihatan anda.

❤️PILIHAN BIJAK : Menjimatkan kos. Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan beberapa sen seliter sahaja, Get Clean Water Pitcher dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

Best kan Get Clean Water Pitcher ni?
Mau order?

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008 (Dettis)
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Penghantaran ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com

http://dettismuslin.blogspot.my

Read more...

VITAMIN UNTUK SAKIT GASTRIK

on Friday, 2 June 2017

Hi semua..salam sejahtera. Apa khabar? Ni nak tanya..adakah kawan-kawan di luar sana yang ada masalah gastrik? Terlalu bergantung kepada ubat-ubatan?

Apa kata ikhtiarkan pula dengan vitamin Shaklee ni. Tak salah mencuba kan. Saya pun ada gastrik juga. Mak saya pun ada juga. Pendek kata 1 family saya ada gastrik. Bezanya teruk atau tak ja. Mak saya minum vivix dan carotomax sebab ada masalah mata tapi mak kata kesihatannya makin baik. Gastrik tak lagi teruk macam sebelum ni. Sampai ada appointment dengan pakar. Mau kena teropong dalam perut tau..tapi mama tidak mau p. Syukurla konsisten vivix, kesihatan mak dah makin baik. Saya hanya dapat taip apa yang mama bagitau. Tak dapat screenshot pasal mama tiada whatsapp. Main kol ja kalau mama.

..tapi kawan-kawan boleh lihat testimoni yang saya sertakan. Testimoni pesakit gastrik yang gunakan vitamin shaklee/ set Shaklee.

...tapi kali ni saya cadangkan set gastrik ni..nak vivix pun boleh. Ikut pada budget anda.

Set gastrik yang saya cadangkan adalah:

ESP
PEPPERMINT
OSTEMATRIX

Fungsi setiapnya ada dalam gambar. Semoga perkongsian saya ni dapat membantu anda semua.

Jika mau dapatkan vitamin ni, jangan segan2 sms atau whatsapp saya ja.

0198968008 (Dettis)
Rakan kesihatan anda

Konsultasi percuma.

#shootingstarsteam
#shakleeeffect
#shakleeselamat
#perundingkesihatanShaklee
#setgastrik
#setgastrikshaklee
#readystockShaklee

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

*supplement Shaklee ni cuma sebagai IKHTIAR, alat ikhtiar untuk sihat'*.

*Shaklee ini bukan UBAT yang bertujuan untuk MENYEMBUHKAN, MERAWAT, MENDIAGNOS penyakit TETAPI berfungsi sebagai SUPPLEMENT ATAU MAKANAN TAMBAHAN UNTUK MENYALURKAN NUTRISI UNTUK KESIHATAN yang lebih baik*

Read more...

Shaklee Sandakan: Order vitamin melalui online sangat mudah

on Wednesday, 31 May 2017

Yeah..akhirnya berjaya juga order ostematrix. Order vitamin ni mudah ja. Online ja tau selain walk in p branch..tapi kali ni company tetapkan ostematrix hanya boleh beli d branch. Tu pun company tetapkan 10 unit sahaja untuk seorang SID. Berhantu jugala ostematrix ni selain ESP..siap bagi limit lagi..tapi jangan risau saya dah grab pagi tadi.

Sedikit info vitamin yang saya order ni..

Ostematrix sumber kalsium
Omega untuk minda anak2 dan dwasa, kolesterol, nak kurus
Herblax cuci usus
Sustained vitamin C sumber vit c terbaik. Jimat berbaloi
Vivix untuk penyakit2 'mahal'..antioksidan terbaik.

Siapa2 yang mau order,
Whatsapp saya ja ya
0198968008

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

#shootingstarsteam
#ostematrix
#omegaguard
#herblax
#vitaminc
#vivix

*supplement Shaklee ni cuma sebagai IKHTIAR, alat ikhtiar untuk sihat'*.

*Shaklee ini bukan UBAT yang bertujuan untuk MENYEMBUHKAN, MERAWAT, MENDIAGNOS penyakit TETAPI berfungsi sebagai SUPPLEMENT ATAU MAKANAN TAMBAHAN UNTUK MENYALURKAN NUTRISI UNTUK KESIHATAN yang lebih baik*

Read more...

TESTIMONI: Berhenti merokok dengan Vivix

on Saturday, 27 May 2017

Apa khabar pembaca semua. Didoakan kesejahteraan dan kesihatan anda semua. Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di sini.

Izinkan saya untuk berkongsi testimoni seorang pesakit hyperthyroid yang berikhtiar dengan mencuba vivix. Selain dapat sihat dapat 1 lagi manfaat iaitu lepas consume vivix, rasa rokok jadi tak sedap pula. Syukurlah kan..akhirnya dapat pula stop merokok.

Gambar lain di bawah ini juga ada testimoni lain. Suami berhenti merokok dengan pengambilan vivix.

Siapa yang di luar sana mau cuba untuk berhenti merokok, bolehlah ikhtiarkan dengan vivix.

Mencuba tak salahkan..
Semoga perkongsian ini memberi manfaat pada anda.

Mau order, whatsapp saya ja (Dettis)

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik
*HALAL

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

Klik link ni lagi mudah. Tak perlu taip2 no telefon lagi.

http://www.wasap.my/60198968008

#shootingstarsteam
#shakleeeffect
#testimonivivix
#testimonivivixberhentimerokok

Read more...

MENU BERBUKA PUASA DENGAN SUPPLEMENT SHAKLEE

Selamat sejahtera.

Masa saya taip entri jam dah menunjukkan 5.47 petang pada 27.05.2017. Ramadhan yang pertama.

Tidak lama lagi buka puasa sudah ni. Mesti dah ready juadah berbuka kan..tak pun hampir siapla tu..di Sabah tinggal beberapa minit lagi. Di semenanjung ada sejam lagi kali kan.

Nah, cuba tambah pula menu berbuka puasa dengan
Performance Drink, Esp dan mealshakes.
Alfalfa,
Lecithin.

Lebih sihat
Lebih bertenaga
Ibadah pun dapat dijalankan dengan baik kalau badan sihat dan bertenaga kan. Betul tak?

Mau cuba supplement kesihatan Ramadhan ni? Supplement untuk kekal bertenaga sepanjang berpuasa.
Hubungi saya sahaja.

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik
*HALAL
*ADA LANDMARK STUDY

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

#perundingkesihatanShaklee
#vitaminsemulajadi
#vitaminberbukapuasa
#vitaminramadhan

Read more...

Testimoni luka pesakit kencing manis sembuh cepat dengan Vivix

on Monday, 22 May 2017

Salam sejahtera semua. Apa khabar? Saya doakan semua pengunjung blog saya diberikan kesihatan yang baik. Bertambah lagi rezeki ya..jadi bolehlah mai beli supplement kan..tapi tak payah tunggu duit berkepuk baru nak makan supplemen tau. Kita kena ingat, kalau badan sihat senang hatilah kita mau bekerja. Betul kan? Siapa setuju? Sila senyum lebar.hehe..tapi kalau selalu sakit, semangat mau keja pun kadang boleh down kan.

Ni saya mau kongsikan pada pembaca tentang keistimewaan Vivix. Sebenarnya, dalam entri saya sebelum ni pun banyak dah bagitau. Testimoni vivix lah..apa manfaat vivix lah..kanser dan vivix lah..

Testimoni vivix kali ni adalah dari group winners network..group kami sendiri yang diketuai oleh leader kami Master Wina. Ahli group berkenaan telah setuju testimoni pesakit kencing manis yang dah dipotong jari 1 (jari yang paling kecil) dikongsikan agar lebih ramai di luar sana mendapat manfaat dan kesembuhan.

Testimoni pesakit kencing manis.
Satu jari dah dipotong. Lihat gambar sebelum dan selepas.
Gambar sebelum adalah pada bulan Febuari.
Gambar selepas adalah pada bulan Mei.
Banyak perubahan kan.

Doktor kata ambil masa setahun untuk dapat berjalan tapi dengan kuasa Tuhan juga dan ikhtiar amalkan minum vivix ni, beliau bukan ja mampu berjalan tetapi dah mampu untuk memandu dalam tempoh masa 3 bulan. Syukur dengan izin Tuhan juga pak cik ni sembuh. Ikhtiarkan dahulu selebihnya serahkan kepada Yang Maha Kuasa.

Kalau ada ahli keluarga, saudara mara atau kawan-kawan yang ada masalah gout + kencing manis, saya syorkan ambil vivix sebagai ikhtiar untuk sembuh.

Boleh juga lihat testimoni pesakit kencing manis ( diabetes ) pada link di bawah ini. Juga testimoni dalam group winners network.

http://dettismuslin.blogspot.com/2016/04/testimoni-pesakit-diabetes-masalah.html

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik
***Halal
***Ada landmark study

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pengedar Shaklee Beluran
Pengedar Shaklee Sandakan
Pengedar Shaklee Sabah, Sarawak
Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

#shootingstarsteam
#shakleeeffect
#testimonivivix
#testimonipesakitdiabetesdenganvivix
#testimonigoutdandiabetes
#readystocksandakan
#shakleemalaysia

Read more...

Sebab utama kenapa supplement penting kepada kita?

on Wednesday, 10 May 2017

Salam semua. Ni mau cerita. Tengah baca whatsapp group famili tadi masuk pula message telegram. Rupanya ada kawan sekerja mau order vitamin. Sebelum ni dia ambil ostematrix dan vitalea. Sekarang nak ambil sustained release vitamin C pula..Happy sebab kawan2 dah mula ada kesedaran pentingnya supplement untuk kesihatan.

Anda pula bagaimana? Jangan mau tunggu sakit baru mau rawat. Dah agak terlambat tu. Biasa kan kita dengar " mencegah lebih baik dari mengubati". Nah, apa lagi marilah kita sama-sama amalkan supplement setiap hari.

Penting ni supplement kita makan. Sebab apa? Walaupun kita makan makanan seimbang, cukupkah nutrisi tu pada tubuh kita. Kita makan buah atau sayuran contohnya, andakah anda benar-benar yakin vitamin dalam tu cukup untuk badan? Kenapa saya tanya anda? Sebabnya, cara masak sayur tu mungkin akan menghilangkan atau mengurangkan vitamin atau mineral yang terkandung di dalamnya.

Cara terbaik adalah makan supplement..tapi saya tak kata jangan makan nasi, jangan makan sayur, jangan makan buah pula ya..kena faham konsep. Supplement adalah makanan tambahan.

BIAR BERBELANJA UNTUK KESIHATAN DARIPADA BERBELANJA UNTUK RAWATAN

Sihat itu juga anugerah Tuhan

Saya syorkan kepada anda amalkan supplement Shaklee.

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

#Shakleehealthyconsultant

Read more...

KENALI RAMUAN DALAM SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER

on Monday, 8 May 2017

Bunga warna purple yang lawa ni namanya ialah bunga kudzu..
Nutriwhite letak dalam Soothing Radiance Whitening Softener.

Dalam Nutriwhite ada 16 ramuan botani yang mujarab..diperoleh dari 16 buah negara. Mesti korang tertanya-tanya..eh, napa 16 buah negara? Napa Shaklee tak tanam sendiri 16 ramuan tu?
Jawapannya adalah, Shaklee mau kekalkan kesegaran, habitat asalnya agar ia tetap seperti yang asal. Tidak diubah.

Em..tengok ramuan pun dah pakai bunga-bungaan.. ni baru softener tau belum lagi cleanser, makeup remover dan yang lain-lain.

Best ka tak best skincare Nutriwhite ni?

Mau cuba?
Mau tau lebih lanjut tentang softener ni?
Mai la whatsapp saya
0198968008 (Dettis)

http://dettismuslin.blogspot.my/2016/12/set-nutriwhite-shaklee-skincare.html?m=1

#shootingstarsteam
#shakleeeffect
#softener
#NUTRIWHITE

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik
ADA LANDMARK STUDY LAGI TAU...

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

Read more...

PENGEDAR SHAKLEE SANDAKAN: Vitamin semulajadi untuk ibu hamil dan berpantang

on Saturday, 6 May 2017

Petang tadi jumpa customer yang mau order peppermint. Yang saya post kelmarin tu. Ex student kami walaupun saya tak pernah ajar kelasnya..lucu pula bila ingat balik awal2 perbualan. Dia panggil panggil dear...saya juga balas dear..kemudian bila tau dia tengah pregnant, saya pula panggil dia puan..cerita punya cerita..rupanya kami dua ni..cgu dan bekas pelajar.

Terima kasih pada kak Nanie Saini. Pasal dia like status sayala si ema ni kenal saya pengedar Shaklee Sandakan.

Tadi dah serahkan 1 botol peppermint dan free gift 1 pill box kaler pink. Sempat juga saya bergambar sebagai kenangan hari join ahli dan sebelum czer Selasa depan. Bergambar dengan perut yang memang dah besar. Yalah kan tinggal tunggu hari. Tahniah juga ema sebab ambil vitamin lain untuk lepas hamil. Ni dah beli dengan orang lain tinggal pos ja lagi katanya.
Tahniah ema terbuka hati mau join ahli under cikgu.

Siapa yang tengah pregnant di luar sana..ibu ibu hamil yang mau set berpantang..
mau dapatkan info lanjut tentang set berpantang atau sebarang supplement SHAKLEE mahupun produk Shaklee yang lain termasuk skincare bolehlah hubungi saya ya atau boleh juga hubungi SID Shaklee yang baru Rahema Salazar.

Dapatkan vitamin untuk ibu hamil yang semulajadi, selamat dan berkesan..tentunya dari Shaklee.

Klik link ni lagi mudah. Tak perlu taip2 no telefon lagi.

http://www.wasap.my/60198968008

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ 
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

Read more...

PEPPERMINT BUANG ANGIN DALAM BADAN

on Friday, 5 May 2017

Petang tadi ada customer whatsapp. Customer tengah pregnant. Mau beli peppermint. Kawannya syorkan beli peppermint untuk buang angin. Pengalaman kandungan sebelum ni badan berangin. Jadi mau dapatkan peppermint sebelum operate hari Selasa depan. Semoga semuanya berjalan lancar. Amen.

Cerita punya cerita rupanya bekas pelajar sekolah kami. Barulah panggil cikgu. Hehe..cikgu ni pun p la suggest vitamin untuk orang yang bersalin melalui pembedahan tapi rupa-rupanya dah order di KL. Ingat mau cadangkan vitamin ESP, VITALEA, B COMPLEX, CAROTOMAX, OMEGA GUARD, ALFALFA DAN OSTEMATRIX. Tinggal tunggu pos lagi katanya. Bila dapat tau belum jadi ahli...

So, ajakla join member. Customer ni pun terus join ahli bila tau harga ahli dan manfaat jadi ahli. Kesihatan tu utama, dapat side income itu bonus. Pilihan yang bijak. Tahniah Ema.

Semoga peppermint ni dapat beri kesihatan lebih baik..dapat buang angin dalam badan tu ya.

#shootingstarsteam
#shakleeeffect
#ShakleeHealthyConsultant
#peppermint

Mengapa mesti memilih Shaklee?
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/
Taip ke 019 8968008
COD Shaklee Bandar Maju, COD Bandar Indah, COD Shaklee Bandar Kim Fung, COD Shaklee Bandar Prima, COD Shaklee IJM, COD Shaklee Bandar Labuk, Shaklee Sandakan, COD Shaklee Taman Sejati Ujana, Shaklee Sabah, Shaklee Malaysia

Pos ke seluruh Malaysia

EMAIL : dettis2016@gmail.com
Kesihatan Itu Kekayaan

http://dettismuslin.blogspot.my

Read more...